Blogi

Blogi, sivu josta löydät asiakastarinat, artikkelit ym.

Kirjoitamme erityisesti taloushallinnon tehostamisesta ja sähköisen kirjanpidon hyödyntämisestä. 

Haluatko tilata uutiskirjeemme? 

Tahdomme osaltamme olla kehittämässä PK-yrityksiä taloushallinnon saralla. Sopivankokoisen tilitoimistomme vahvuus, on sen koko ja monipuoliset asiantuntijat, joiden osaamista haluamme tuoda ylpeinä esille mm. asiakastarinoiden avulla. Lakitilitoimisto – ylpeydellä taloushallintoa.

Tietoturvallisuus

Tässä kirjoituksessa keskitytään yritysten tietoturvallisuuden perusasioihin, ennaltaehkäisyyn ja turvallisiin toimintatapoihin, miten jokaisessa yrityksessä voi parantaa omaa tietoturvaa.

Lue lisää

Voiko sopimusta rikkoa kuka vaan?

Yritystä eli oikeushenkilöä voidaan edustaa lakisääteisen edustamisoikeuden turvin tai erikseen annetun valtuuden nojalla. Osakeyhtiössä lakisääteinen edustamisoikeus on hallituksella sekä toimitusjohtajalla.
Toimitusjohtajan edustamisoikeus rajautuu..

Lue lisää
Yhteistoimintalaki, Lakiekonomit, Lakitilitoimisto, ota yhteyttä

Yhteistoimintalaki, muutokset

Uusi yhteistoimintalaki velvoittaa työnantajia, kello käy jo. Uusi yhteistoimintalaki astui vuoden vaihteessa 2022 voimaan. Laki velvoittaa yli 20 henkeä työllistäviä työnantajayrityksiä heti. Siirtymäsäännökset koskevat ainoastaan muutamia lain

Lue lisää
Jenni Purrenheimo, lakitilitoimisto

Asiakastarina, Siison

Asiakastarina Siison | Lakitilitoimisto Asiakkaamme Siison on perustettu kestävyyden lähtökohdasta. Siisonin useamman liiketoiminnon yhdistävä tekijä on ekologisuus, joka on yrityksen tärkeimpiä arvoja.  – Siisonin liiketoiminnassa sain

Lue lisää

Yrityksen talouteen budjetointi avuksi

Mielenrauhaa yrityksen talouteen budjetoinnin avulla | Suomen Lakitilitoimisto Tietoisuus yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja ennusteesta paranee huomattavasti, kun budjetoinnin palvelut on otettu käyttöön. Tämän lisäksi asetettuihin

Lue lisää
Lakitilitoimisto, työnantajan lakisääteiset asiakirjat, konsultointi

Muutos kilpailukieltosopimuksiin

Hallitus on antanut 12.11.2020 esityksen (HE 222/2020) työntekijöiden kilpailukieltosopimuksia koskevan sääntelyn muuttamisesta. Lakiesitys on tällä hetkellä eduskunnan valiokuntakäsittelyssä ja siirtyy sieltä täysistuntokäsittelyyn. Lainmuutoksen on tarkoitus tulla voimaan 1.1.2022.

Lue lisää
Lakitilitoimisto, työnantajan lakisääteiset asiakirjat, konsultointi

Oman pääoman menettämisriski

Osakeyhtiölain mukaan, jos osakeyhtiön hallitus havaitsee, että yhtiön oma pääoma on negatiivinen, hallituksen on viipymättä tehtävä osakepääoman menettämisestä kaupparekisteri-ilmoitus.

Lue lisää
Anniina Leppihalme ja Sari Peltomaa, Lakitilitoimisto

Asiakastarina, Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

Kolme nuorta yrittäjää ovat perustaneet jäätelökioskin Nokian Pirkkalaistorille. Ennen auvoista kesätyötä heidän piti perustaa yhdessä yritys. He olivat yhteydessä Ensimetriin, josta suositeltiin ottamaan yhteyttä Suomen Lakitilitoimistoon.

Lue lisää

Haluatko tehostaa taloushallintoasi? Tilaa uutiskirjeemme ja saat siihen vinkkejä.

Teemme ylpeydellä taloushallintoa, jolloin tahtotilamme on opettaa kaikkia hyödyntämään
ja kehittämään taloutensa toiminnot tehokkaiksi.

Jutellaan!