Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen:

Blogeja,
ASIAKASTARINOITA,
artikkeleita...

Muutos kilpailukieltosopimuksiin

Hallitus on antanut 12.11.2020 esityksen (HE 222/2020) työntekijöiden kilpailukieltosopimuksia koskevan sääntelyn muuttamisesta. Lakiesitys on tällä hetkellä eduskunnan valiokuntakäsittelyssä ja siirtyy sieltä täysistuntokäsittelyyn. Lainmuutoksen on tarkoitus tulla voimaan 1.1.2022.

Lue lisää

Oman pääoman menettämisriski

Osakeyhtiölain mukaan, jos osakeyhtiön hallitus havaitsee, että yhtiön oma pääoma on negatiivinen, hallituksen on viipymättä tehtävä osakepääoman menettämisestä kaupparekisteri-ilmoitus.

Lue lisää
Anniina Leppihalme ja Sari Peltomaa, Lakitilitoimisto

Asiakastarina, Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

Kolme nuorta yrittäjää ovat perustaneet jäätelökioskin Nokian Pirkkalaistorille. Ennen auvoista kesätyötä heidän piti perustaa yhdessä yritys. He olivat yhteydessä Ensimetriin, josta suositeltiin ottamaan yhteyttä Suomen Lakitilitoimistoon.

Lue lisää

Osakeyhtiön hallitus ja vastuun hallitseminen

Osakeyhtiöllä on aina oltava hallitus. Usein osakeyhtiön hallitus koostuu vain yrittäjästä tai yrittäjistä itsestään. Mikäli hallitukseen kuuluu alle kolme varsinaista jäsentä, on hallituksessa oltava vähintään myös yksi varajäsen.

Lue lisää

Asiakastarina, tilitoimisto kumppanuus Visman kanssa

Pieni ja ketterä yritys voi tehdä päätöksiä ja toimenpiteitä nopeallakin tahdilla. Se on etu, joka viestii myös kasvuhaluista ja jatkuvasta kehittymisen vimmasta. Näistäkin asioista juttelimme, kun haastattelimme yhteistyökumppaniamme Visma Softwaren Partner Account Manageria, Krista Svenströmiä.

Lue lisää
Jari Tuominen, Lakitilitoimiston toimitusjohtaja

Tiedote, Liiketoimintojen selkeyttäminen

Suomen Lakitilitoimisto Oy jakaa laki- ja HR-palvelut omaksi liiketoiminnakseen
Suomen Lakiekonomit Oy:lle. Tilitoimisto ja yritysneuvonta jäävät Suomen Lakitilitoimisto Oy:lle.
Omistuspohja on molemmissa osakeyhtiöissä sama.

Lue lisää
Kuvassa Riitta Välimäki puutarhassaan

Asiantuntijaesittely, Riitta Välimäki

Olen Välimäen Riitta Nokialta, kolmen lapsen äiti ja kahden mumma. Asumme kahdestaan mieheni kanssa vanhassa maalaistalossa, harrastamme remontointia, kirppiksiä, pitkiä pyörälenkkejä, veneilyä, puutarhanhoitoa, aika moninaisesti kaikenlaista.

Lue lisää
Riitta Välimäki, Jari Tuominen Lakitilitoimisto

Asiakastarina, Kopar Group | Lakitilitoimisto

Koparilla tehtiin laajoja kilpailutuksia, johon myös tilitoimistopalvelut kuuluivat. Kilpailutuksen yhteydessä he huomasivat vertailuissa isojakin eroja tarjousten ja yritysten välillä. Vaakakupissa alkoi painaa paikallinen palvelu ja sen tuomat etuudet mm. vuorovaikutuksen helppoudessa.

Lue lisää
Aila Pekkarinen, omakuva

Laulava järjestelmäasiantuntijamme Aila

Asun Nokialla mukavasti rivitaloasunnossa. Asunnossani tepsuttelee neljä mäyräkoiraa. Vapaa-ajalla harrastan koirien kanssa kaikenlaista. Olen mm. ylituomarina mäyräkoirien erilaisissa taipumuskokeissa. Koiraharrastuksen lisäksi toinen tärkeä vapaa-ajan viettotapani on laulaminen.

Lue lisää

Jutellaan!