TILITOIMISTON VAIHTAMINEN, tervetuloa meille
asiakkaaksi!

Tilitoimiston vaihtaminen ja kumppanuuden aloittaminen

Tilitoimiston vaihtaminen voi tuntua isolta projektilta ja monilta vaihto jää tekemättä, koska pelätään sen vievän paljon aikaa tai luullaan, että kesken tilikauden ei voi vaihtaa tilitoimistoa.

Tahtotilamme on luoda vaihdosta mahdollisimman sujuva. Lue Parkanon Veden asiakastarina tilitoimiston vaihtamisesta, kun yhdistimme mittavan laskutuksen järjestelmiimme.

Eikä ole estettä, etteikö tilitoimistoa voisi vaihtaa kesken tilikauden. Sovittaessa huolehdimme materiaalin siirrosta aiemmasta tilitoimistosta.

Toisinaan ohjelmistonkin vaihtaminen on järkevää, jos edellinen ohjelma ei ole mahdollistanut kaikkia parhaita toimintavaihtoehtoja. Voit lukea Siisonin asiakastarinasta. Mutta yhtä hyvin voimme jatkaa hyväksi todetulla ohjelmallasi.

Myynti- ja ostoreskontra, lakitilitoimisto, tilitoimiston vaihtaminen

Miten tilitoimiston vaihtaminen tapahtuu?

  1. Tapaaminen. kartoitamme keskustellen tarpeenne ja teemme ehdotuksen aikataulusta ja palveluratkaisusta hintatietoineen

  2. Materiaalit. katsomme yhdessä tarvittavat valtuutukset kuntoon, mm. suomi.fi ja pankkiyhteydet, hoidamme materiaalin siirron aiemmasta tilitoimistosta

  3. Saat nimetyn vastuukirjanpitäjän, jonka tapaat. Hänen taakseen eri asiantuntijoiden tiimin

  4. Asiakkuus. luomme sovittuun ohjelmaan asiakkuutenne ja syötämme tarvittavat kirjanpidon materiaalit ohjelmaan

  5. Palvelun aloitus. pidämme tarvittaessa käyttökoulutuksen ohjelmiin

Olemme sopivankokoinen talouskumppani sinulle, jos arvostat tavoitettavuutta, järjestelmäjoustavuutta ja nimettyä asiantuntijaa.

Meillä et huku massaan.

Kirjanpito

Sähköinen kirjanpito mahdollistaa myyntisaatavien ajantasaisen seurannan, ostolaskujen sähköisen kierrätyksen ja maksatuksen sekä nopeamman raportoinnin.

Tilipalvelunne voivat sisältää mm. ALV-maksut, raportoinnin, tase-erittelyt, verojaksotukset, tiliotteiden käsittely, palkkojen kirjaukset ym.

Ostolaskut

Tulevien laskujen hallinnointi saadaan sujumaan, kun katsomme kokonaisuuden ja hyödynnämme sähköiset palvelut, kuten eTasku.

Huolehdimme halutessasi mm. laskujen sähköistykset, ostolas- kujen käsittelyn ja maksamisen sekä ALVn

Myyntilaskut

Myyntilaskujen kierto voi olla erityisesti pienten yritysten pullonkaula. Mutta ei hätää, autamme saamaan sen helpoksi ja toimivaksi.

Haluamme auttaa sinua arjessasi tarjoamalla tehokkaan kokonai- suuden, jonka avulla myyntilaskujen teko onnistuu helposti, raha pyörii ja voit tarkistaa tilanteen milloin vain.

Palkanlaskenta

Halutessasi tuemme työnantajakuvaasi ulkoistetulla palkanlas- kentapalvelulla, joka varmistaa palkanlaskennan oikeellisuuden, viranomaisilmoitusten ajantasaisuuden ja varmistaa, että palkat tulevat maksuun aina ajallaan.

Tämä palvelu sisältää mm. lakisääteisen palkanlaskennan, työ- aikakirjanpidon ja lomien käsittelyn, lomavuodenvaihteen työt ym.

Tilinpäätös

Tilikauden lopuksi kootaan tilinpäätöslaskelmat sekä muut tarvittavat dokumentit. Tilinpäätök- sen tuloksena saadaan yrityksen tulos ja taloudellinen asema.

Kokoamme ja teemme yhteistyössä kanssasi tilinpäätöksen dokumentit sekä teemme näiden pohjalta veroilmoituksen. Rekisteröimme myös yrityksesi tilinpäätöstiedot.

Millainen on tavoitettava, hyvä tilitoimisto?

Olemme sinulle kommunikoiva kumppani, johon voi olla yhteydessä tarvittaessa myös kasvotusten.

Asiakkaanamme saat kiinteät laskut taloushallinnosta, sillä haluamme aidosti tehostaa ja edesauttaa toimintanne kehittymistä ja ennustettavuutta.

Koulutamme säännöllisesti asiantuntijoitamme ja jaamme osaamistamme, jotta voimme tarjota sinulle asiantuntevimman palvelun.

Haluamme sinulle parhaat mahdolliset järjestelmät taloushallintoon, jotta saat talouden luvut pyörimään ja mahdollisimman ennustettavaan muotoon.

Myynti- ja ostoreskontra, lakitilitoimisto, tilitoimiston vaihtaminen

Asiakkaidemme mukana tulleita ohjelmia ovat mm. Mepco ja Procountor. Ymmärrämme, miten tärkeä osa taloudenhallintaa tuttu ohjelmisto voi olla

Lue asiakastarina järjestelmäjoustavuudesta 

Vahvuuksiemme avulla voimme luoda yritykseesi tehokkaita ratkaisuja, jotka vievät yritystäsi uudelle tasolle

Järjestelmä
joustavuus

Keskustelemme läpi asiakkaan toiveet, tavoitteet ja ohjelmistot. Teemme ehdotuksen yritystäsi parhaiten palvelevasta ja tehok- kaimmasta kokonaisuudesta.

Voimme esim. yhdistää tuotannonohjausjärjestelmän kirjanpito-ohjelmiimme tai tarjota matka- tai ostolaskujen käsittelyyn hyviksi todettuja vaihtoehtoja.

Henkilöstöhallinto, palkat ja TES

Halutessasi hoidamme koko palkkahallinnon puolestanne ja toimimme yrityksesi palkanlaskentaosastona. Vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa vain palkanlaskennan ja hoitaa muut laskennan tehtävät.

Henkilöstöhallinnon asiantunti- jamme voivat auttaa mm. TES-tulkinnoissa ja ohjaavat löytämään ratkaisun tarpeisiinne. Yhteistyössä Suomen Lakiekonomit.

Sopimus-
osaaminen

Yleinen sopimusosaamisemme voi olla apunasi monissa päivittäisissä asioissa. Hyvin hoidettu sopimuspaletti on riskienhallintaa parhaimmillaan.

Yrityksillä on paljon erilaisia sopimuksia, joita arjessa käyttävät mm. myyjät. Näiden sopimuksien päivittäminen tai uusien tekeminen yhdessä asiantuntijan kanssa. Voit säästää pitkän pennin!

Jutellaan!

Pyydä hinta