Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen:

Hyvin hoidettu
PALKANLASKENTA
säästää aikaa, sekä
takaa ajantasaisuuden

Ulkoista palkanlaskenta osana kirjanpitoa
tai erillisenä palveluna

Ulkoistettu palkanlaskenta varmistaa palkanlaskennan oikeellisuuden. Hyvin hoidettuna, se vaikuttaa työantajakuvaan positiivisesti.

Varmistamme viranomaisilmoitusten ajantasaisuuden. Palkanlaskijamme perehtyvät säännöllisesti mahdollisiin muutoksiin palkanlaskentaan liittyen.

Käymme palkanlaskentanne läpi ja etsimme keinoja
tehostaa palkanlaskennan prosesseja.

Miten voimme olla avuksesi?

Palkanlaskenta ja maksatus

Haluaisitko palkkojenlaskemisen sijaan käyttää aikasi myynti- ja asiakastyöhön? Palkkahallinnon työvaiheet voivat olla kovin manuaalisia ja aikaavieviä.

Teemme palkanlaskennan aina lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti. Ulkoistetussa palkan-laskennassa sinun ei tarvitse huolehtia mm. lakienmuutoksista. 
Voimme huolehtia myös sairauspäiväraha-hakemukset.

Palkkalaskelma toimitus

Palkkalaskelman voi toimittaa palkansaajalle lähettämällä palkkalaskelman verkkopalkkapalveluun, tulostamalla palkkalaskelman paikallisesti.

Palkkalaskelmien toimittamisesta sovitaan aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Suosittua on lähettää laskelmat suoraan verkkopankista katsottavaksi.

Lomapalkan- laskenta

Lomapalkka maksetaan ennen loman alkua, tai se voidaan sopia maksettavaksi normaalipalkan kanssa yhtä aikaa, TESistä tai talokohtaisesta sopimuksesta riippuen.

Voimme tehdä myös ehdotukset erilaisista tavoista.

Huolehdimme myös lomapalkkavelkojen hoitamisesta tilinpäätöstä varten.

Matkalaskujen
hoito

Voimme tarjota ratkaisuja myös matkalaskujen tehokkaaseen hoitamiseen. Pakettiimme voi kuulua esimerkiksi matkalaskujen laadinta, hyväksymiskierto sekä maksaminen.

Esimerkiksi kumppanimme Visma tarjoaa palvelun Expense, jolla matkalaskujen tekeminen ja hyväksyminen hoituu näppärästi sähköisesti.

Viranomais- ilmoitukset

Ulkoistettuna palkanlaskentamme hoitaa puolestasi viranomaisilmoituksista mm. palkkojen erillisilmoitukset sekä palkkatietoilmoitukset tulorekisteriin.

Työnantaja antaa kohdekuukaudelta yhden työnantajan erillisilmoituksen, jonka voimme huolehtia puolestanne.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Asiakkaanamme on monenlaisia asiakasyrityksiä aina teollisista yrityksistä työllistäviin palveluyrityksiin ja yksinyrittäjiin. Osalle teemme kirjanpidon ja palkanlaskennan, kun taas toisille vain palkanlaskentaa.

Mikä on mielestämme paras palkanlaskenta ohjelma?

Olemme todenneet hyväksi nykyaikaiset vaatimukset täyttävät ohjelmistot Visma Fivaldi ja laajemmissa palkanlaskentaratkaisuissa toimivin on Mepco.

Aina työsuhdeasiat eivät mene maaliin,
olemme myös silloin tukenasi.

Palveluihimme kuuluu aina myös työsuhdeneuvonta, jota varten meiltä löytyy työjuridiikan 
ja käytännön henkilöstöhallinnon kokemusta ja palveluja.

Tutustu myös sisaryrityksemme Suomen Lakiekonomien HR-palveluihin.

Meille asiantuntijamme ovat persoonia, jotka saavat näkyä.

Pyydä hinta

Jutellaan!