Yritysjuridiikan
koulutukset

Koulutukset yrityksille

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden kouluttautua liikejuridiikan osaamisessa. Ymmärrä yritystoiminnan oikeudellisia perusteita, vähennä riskejä ja paranna päätöksentekokykyä.

Liikejuridiikan tuntemus on keskeinen osa menestyvää liiketoimintaa. Se auttaa sinua tunnistamaan ja hallitsemaan mahdollisia oikeudellisia esteitä ja ongelmia, mikä puolestaan johtaa vakaampaan ja kestävämpään yritystoimintaan. 

Asiantuntijamme Juha Tuominen auttaa sinua yrityksen lakiasioissa. 

Koulutukset järjestää Suomen Lakiekonomit Oy

Sopimuspäällikkö

Sopimukset ovat tärkeä tekijä liikeriskien hallinnassa. Liikeriskit eivät ole yksinomaan vältettävissä sopimusasiakirjoihin panostamalla, vaan laadukas liikeriskien hallinta edellyttää myös sitä, että sopimuksia käyttävät henkilöt tiedostavat miten sopimusvelvoitteet muuttuvat ja miten sopimusriskit syntyvät. 

Sopimuspäällikkökoulutus tarjoaa sinulle tärkeimmät tiedot siitä, mitä huomioit sopimuksessa, miten ennakoit ja minimoit sopimusriskejä.

Tulkitse sopimustekstiä oikein, huomioi sopimuksen tärkeät kohdat ajoissa.

Onko yrityksessäsi useita koulutuksesta kiinnostuneita ? Kysy ryhmäalennusta tai pyydä tarjousta räätälöidystä koulutuksesta yrityksellesi.

Toimitusjohtajan lakikoulutus järjestetään Tampereella

Vahvista oikeudellista osaamistasi ja varmista, että yritystoimintasi toimii kestävällä perustalla! Syvennä lakituntemustasi ja hallitse yritysjuridiikan haasteita tehokkaammin. Koulutus on suunnattu erityisesti yritysjohtajille, keskittyen käytännön tilanteisiin ja reaalimaailman esimerkkeihin. Kouluttajamme on alan asiantuntija, jolla on vuosien kokemus ja syvä teoreettinen ymmärrys yritysjuridiikasta.

Koulutuspäivät ja sisältö:

 1. Yrityksen sopimukset ja sopimusriskien hallinta – 26.9.2024
 2. Työnantajan vastuut ja velvoitteet, työjuridiikka – 31.10.2024
 3. Osakeyhtiön johdon vastuut – 28.11.2024
 4. Yrityskauppa – 23.1.2025
 5. Talouden juridiikka – 20.2.2025

Early bird-hinta: Ilmoittaudu 30.6.2024 mennessä ja hyödynnä hinta 2490€ +alv. 24%.

Varaa paikkasi nyt ja vahvista oikeudellista osaamistasi! Ilmoittautua voit info@lakiekonomit.fi

Yrittäjyyden perusasiat — Talous, verotja juridiikka yrittäjälle

Oma yritys pystyssä, mutta kaikki yrittäjyyden kiemurat eivät ole vielä aivan selvää?

Yrittäjyys on jatkuvaa oppimista. Siksi olemme luoneet kattavan verkkokoulutuksen, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, yrittäjä:

 • Yrityksen ja yrittäjän verotus: Ymmärrät yrityksen ja yrittäjän verotukseen liittyvät perusasiat ja voit optimoida verotuksen yrityksesi eduksi.
 • Arvonlisäverotus: Opit, miten arvonlisäverotus toimii ja miten voit hoitaa sen asianmukaisesti yrityksessäsi.
 • Vähennykset: Saat selkeän käsityksen siitä, mitä voi laittaa vähennyksiin ja miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Palkanmaksu ja rahan nostaminen: Tutustut palkanmaksun ja rahan nostamisen käytäntöihin yritystoiminnassa.
 • Taloushallinnon järjestäminen: Opit, miten voit järjestää taloushallinnon käytännössä, mukaan lukien kuitit, laskut ja kirjanpito.
 • Talouden ja tilinpäätöksen peruskäsitteet: Saat selkeän käsityksen talouden ja tilinpäätöksen peruskäsitteistä, jotta voit seurata yrityksesi taloudellista tilannetta ja tehdä oikeita päätöksiä.
 • Yrityksen sopimukset ja säädökset: Tutustut myös yrityksen sopimuksiin ja niihin säädöksiin, jotka ohjaavat yritystoimintaa.

Osakeyhtiön johdon vastuut ja velvoitteet

Tunne paremmin, miten ja koska osakeyhtiön johdon vahingonkorvausvastuu tai rikosvastuu voi realisoitua ja miten tätä riskiä voi hallita.

Verkkokoulutus, joka on käytännönläheinen ja sisältää neuvoja ja esimerkkejä, miten hallitus järjestää yhtiön toiminnan asianmukaisesti ja mitkä ovat ns. vaaranmerkit yhtiön toiminnassa. 

Ymmärrä paremmin osakeyhtiön hallituksen päätöksentekoa sekä hallituksen ja toimitusjohtajan vastuualueita ja työnjakoa.

Osakeyhtiön johto ei ole vahingonkorvausautomaatti, mutta kuitenkin velvollinen toimimaan huolellisesti ja yhtiön edun mukaisesti.  Osakeyhtiölain tunteminen on osa hyvää ja huolellista hallituksen toimintaa.