Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen:

Haluatko kuulua osaksi
taloushallinnon
asiantuntijoiden
TIIMIÄ?

Oletko etsimämme asiakaspalvelun ja taloushallinnon ammattilainen?

Meillä taloushallinnon ja yritysneuvonnan asiantuntijat pääsevät toteuttamaan vaihtelevia asiakasprojekteja isojen ja pienten asiakkuuksien parissa. Olemme matalan hierarkian työyhteisö, jossa jokaisen ääni tulee kuulluksi.

Itsensä kehittäminen ja oppiminen ovat yrityksemme tärkeimpiä painopisteitä. Säännöllisten sisäisten koulutusten lisäksi, työntekijöillämme on käytössään tuntimäärä, jonka voi käyttää sopivana aikana.

Lisäksi opit työssäsi jatkuvasti asiakkaiden toiminnasta ja projekteista, mutta myös muilta eri alojen asiantuntijoiltamme.

Jari ja Jenni kehityskeskustelussa, Lakitilitoimisto

Meille asiantuntijamme ovat persoonia, jotka saavat näkyä. Meille myös kouluttautuminen on hyvin tärkeää.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Työantajana tehtävämme on luoda työolosuhteet, jossa viihdyt, koet onnistumisen elämyksiä ja pääset kehittymään. Kerrothan hakemuksessasi, mikä motivoi sinua työssäsi ja millaiset työtehtävät kiinnostavat sinua!

Kerro meille myös, oletko kiinnostunut 
taloushallinnosta vai yritysneuvonnasta. Erityisen kiinnostuneita olemme osaajista, jotka tuntevat ja haluavat kehittyä lisää taloushallinnon maailmassa.

Oletko harjoittelupaikkaa vailla?

Aito kiinnostus ja motivaatio yritysten auttamiseen on tärkein valintaperusteemme, kun valitsemme harjoittelijoita. Myös ahkeruus, oma-aloitteisuus ja halu kehittyä on olennaista.

Kuulemme mielellämme, mitä jo osaat, mitä olet opiskellut, millaista työkokemusta sinulla on, millaisiin töihin tähtäät. Kerro myös harjoittelun kesto ja mahdollinen ajankohta.

Jos harjoittelupaikka meillä kiinnostaa, lähetä hakemussähköpostia. Liitä mukaan myös ansioluettelosi.