AVOIMET TYÖPAIKAT
Haluatko taloushallinnon
tiimiimme?

Oletko etsimämme asiakaspalvelun ja taloushallinnon ammattilainen?

Avoimet työpaikat lisätään sivuillemme aina mahdollisimman pian. Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta tilanteet voivat muuttua nopeastikin. Jääthän kuitenkin seuraamaan sivujamme, jos olet kiinnostunut tulemaan työkaveriksemme.  

Meillä taloushallinnon ja yritysneuvonnan asiantuntijat pääsevät toteuttamaan vaihtelevia asiakasprojekteja isojen ja pienten asiakkuuksien parissa. Olemme matalan hierarkian työyhteisö, jossa jokaisen ääni tulee kuulluksi.

Itsensä kehittäminen ja oppiminen ovat yrityksemme tärkeimpiä painopisteitä. Säännöllisten sisäisten ja ulkoisten koulutusten lisäksi, työntekijöillämme on käytössään vuodelle tuntimäärä, jonka voi käyttää kouluttautumiseen sopivana aikana. Voit halutessasi opiskella mm. KTL-tutkinnon.

Lisäksi opit työssäsi jatkuvasti asiakkaiden toiminnasta ja projekteista, mutta myös muilta eri alojen asiantuntijoiltamme.

Terveisin, Jari Tuominen CEO

liikejuridiikka

Meille asiantuntijamme ovat persoonia, jotka saavat näkyä. Meille myös kouluttautuminen on hyvin tärkeää.

Avoimet työpaikat meillä,
heräsikö kysymyksiä?

Työantajana tehtävämme on luoda työolosuhteet, jossa viihdyt, koet onnistumisen elämyksiä ja pääset kehittymään. Kerrothan hakemuksessasi, mikä motivoi sinua työssäsi ja millaiset työtehtävät kiinnostavat sinua!

Kerro meille myös, oletko kiinnostunut 
taloushallinnosta vai yritysneuvonnasta. Erityisen kiinnostuneita olemme osaajista, jotka tuntevat ja haluavat kehittyä lisää taloushallinnon maailmassa.

Oletko harjoittelupaikkaa vailla?

Aito kiinnostus ja motivaatio yritysten auttamiseen on tärkein valintaperusteemme, kun valitsemme harjoittelijoita. Myös ahkeruus, oma-aloitteisuus ja halu kehittyä on olennaista.

Kuulemme mielellämme, mitä jo osaat, mitä olet opiskellut, millaista työkokemusta sinulla on, millaisiin töihin tähtäät. Kerro myös harjoittelun kesto ja mahdollinen ajankohta.

Jos harjoittelupaikka meillä kiinnostaa, lähetä hakemussähköpostia. Liitä mukaan myös ansioluettelosi.