Yrityksellesi hyödyksi
TALOUSNEUVONTA
ja RAPORTOINTI

Talousneuvonta ja raportointi auttaa sinua ymmärtämään talouden tilan ja saat avaimet toimintasi kehittämiseen

Kaikille asiakkaillemme kuuluu kuukausittainen talousraportointi (tuloslaskelma ja tase), jonka mukana lyhyt tiivistys talouden tilanteesta.

Kaipaatko kustannuspaikkakohtaista erittelyä? Tehostetussa raportoinnissa toimitamme asiakkaallemme lakisääteisen raportoinnin lisäksi tiiviin analyysin yrityksen talouden tilanteesta käsittäen esim. myyntisaatavat, ostovelat, tärkeimmät tunnusluvut, kannattavuustiedot ja esimerkiksi liikevaihto- ja kuluraportoinnin.

liikejuridiikka

Johdon talousraportointi

Käytössämme on myös Finazilla budjetointi- ja raportointiohjelmisto, joka mahdollistaa suurellekin yritykselle nykyaikaisen ja monitasoisen budjetoinnin, talouden seurannan, raportoinnin ja ennustamisen. Voimme tehdä mm. budjetointia ja talousraportointia, konserniraportointia, 
rahoituslaskelmat ja kassavirtaennusteet
.

Haluatko kehittää yrityksesi päätöksentekokykyä?

Jos tuntuu, että päätöksenteko pohjautuu oletuksiin, tulemme mielellämme avuksesi. Otetaan taloushallinnostasi tehoja irti ja valjastetaan numerot töihin.

Raportointi ja sitä tukeva talousneuvonta tukee yhtiön kannattavuuden ja maksuvalmiuden kanssa.

Voimme käydä myös syvällisemmin yrityksesi talousprosessit läpi ja autamme sinua ymmärtämään ja soveltamaan lukuja, jotta päätökset tehdään jatkossa tiedon pohjalta.

Työntekijöiden strategiakeskusteluissa kuultua: 
Meillä on monipuolista osaamista, siitä ollaan ylpeitä. Asioille on omat henkilöt, joilta saa lisää tietoa ja he voivat auttaa asiakasta.”

Vahvuutemme on tiimissämme

Yhteyshenkilön kautta asiakkaallemme kootaan tarpeeseen pohjautuen tiimi.
Etkö ole vielä asiakkaamme? Ei hätää, ole meihin yhteydessä.
Teemme projekteja myös muille kuin asiakkaillemme.

Lakitilitoimisto tiimimalli

Jutellaan!

Pyydä hinta