Yrityksellesi hyödyksi
TALOUSNEUVONTA
ja RAPORTOINTI

Talousneuvonta ja raportointi auttaa sinua ymmärtämään talouden tilan ja saat avaimet toimintasi kehittämiseen

Kaikille asiakkaillemme kuuluu kuukausittainen talousraportointi (tuloslaskelma ja tase), jonka mukana lyhyt tiivistys talouden tilanteesta.

Kaipaatko kustannuspaikkakohtaista erittelyä? Tehostetussa raportoinnissa toimitamme asiakkaallemme lakisääteisen raportoinnin lisäksi tiiviin analyysin yrityksen talouden tilanteesta käsittäen esim. myyntisaatavat, ostovelat, tärkeimmät tunnusluvut, kannattavuustiedot ja esimerkiksi liikevaihto- ja kuluraportoinnin.

liikejuridiikka

Talouskartoitus

Tiedätkö, millainen on yrityksesi talouden tilanne?

Tarvitsetko ammattilaisen näkemystä yrityksesi taloudellista tilanteesta. Katsotaan yhdessä yrityksesi tuloslaskelmaa ja tasetta sekä muita talouden ja toiminnan dokumentteja. Katsotaan yhdessä mikä on yrityksesi tilanne ja mitä kannattaisi jatkossa tehdä.

Taloussparraus

Käydään säännöllisesti läpi yrityksenne talouden tilaa, tulevaisuuden näkymiä ja tunnuslukuja. Keskustelujen tarkoituksena on tukea yrityksen johtoa päätöksenteossa ja yrityksen johtamisessa. Sparrauksen sisältö sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan joustavasti. Sparraus voidaan pitää kuukausittain, puolivuosittain tai teille sopivin aikajaksoin.

kirjanpito

Talousraportointi

Kehitetään yhdessä yrityksenne talousraportointia. Hyvä johtaminen tarvitsee aina tuekseen ajantasaista tietoa yrityksen tunnusluvuista. Perustilanteessa näet silmäyksellä yrityksesi maksuvalmiuden tilanteen kuten lyhytaikaiset ostovelat, myyntisaatavat ja pankkitilien saldot.

Tämä ei useinkaan riitä vaan tarvitaan talousarviota, budjettivertailua ja tarkempia tunnuslukuja maksuvalmiudesta, kannattavuudesta ja vakavaraisuudesta. Johdon laskentatoimen avulla voidaan tuottaa yksityiskohtaisempaa tietoa esimerkiksi yrityksen prosessien tehokkuudesta.

 

Taloushallinnon järjestelmät ja prosessit kuntoon

Taloushallinnon järjestäminen on kokonaisuus, joka muodostuu taloushallinnon prosesseista, näiden johtamisesta ja itse taloushallinnon järjestelmistä ja usein myös niiden integraatioista. Sujuvat prosessit ja sopivat järjestelmät mahdollistavat sujuvat arjen, jossa taloushallinnon arki sujuu luotettavasti ja tehokkaasti sekä saadaan oikea-aikaista taloustietoa johdon päätöksenteon tueksi.

Sujuvassa arjessa ei tehdä päällekkäisiä toimintoja, ei käsitellä turhaan paperia ja asiat tehdään kerralla oikein. Sujuva arki säästää aikaa ja rahaa.

Haluatko kehittää yrityksesi päätöksentekokykyä?

Jos tuntuu, että päätöksenteko pohjautuu oletuksiin, tulemme mielellämme avuksesi. Otetaan taloushallinnostasi tehoja irti ja valjastetaan numerot töihin.

Raportointi ja sitä tukeva talousneuvonta tukee yhtiön kannattavuuden ja maksuvalmiuden kanssa.

Voimme käydä myös syvällisemmin yrityksesi talousprosessit läpi ja autamme sinua ymmärtämään ja soveltamaan lukuja, jotta päätökset tehdään jatkossa tiedon pohjalta.

Työntekijöiden strategiakeskusteluissa kuultua: 
Meillä on monipuolista osaamista, siitä ollaan ylpeitä. Asioille on omat henkilöt, joilta saa lisää tietoa ja he voivat auttaa asiakasta.”

Vahvuutemme on tiimissämme

Yhteyshenkilön kautta asiakkaallemme kootaan tarpeeseen pohjautuen tiimi.
Etkö ole vielä asiakkaamme? Ei hätää, ole meihin yhteydessä.
Teemme projekteja myös muille kuin asiakkaillemme.

Lakitilitoimisto tiimimalli

Jutellaan!

Pyydä hinta