Jos haluat läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta, valitse
SÄHKÖINEN KIRJANPITO

Sähköisen kirjanpidon palvelut

Sähköinen taloushallinto tehostaa yrityksesi ja kirjanpitäjäsi työtä.

Sähköinen taloushallinto on ajantasaista ja läpinäkyvää. Sinun ei tarvitse toimittaa tilitoimistoosi kansioittain kuitteja tai tiliotteita. Kaikki tapahtuu automaattisesti ja helposti.

Sähköinen taloushallinto helpottaa ostolaskujen käsittelyä ja maksamista. Myyntilaskujen tekeminen on kätevää ja seuraat myös maksusuorituksia kätevästi. Talousraportointi on reaaliaikaista. Olet siis koko ajan kartalla yrityksesi tilanteesta.

Me käytämme yleisempiä taloushallinnon järjestelmiä kuten Visma Fivaldia, Netvisoria, Procountoria, eTaskua ja Suonentietoa.

Mitä sähköinen kirjanpito tai taloushallinto voi olla?

Sähköinen palvelu vähentää mekaanista työtä, jolloin sähköisesti kulkevat tositteet tehostavat toimintaasi

Laskujen sähköinen lähettäminen ja vastaanotto eli verkkolaskutus

Ostolaskujen käsittely

Matka- ja kululaskujen hallinnointi ja tallennus suoraan taloushallinnon järjestelmään

Sähköinen kirjanpito

Paperiton yhteistyö tilitoimiston kanssa

Sähköinen kirjanpito, miten voimme olla avuksesi?

Kirjanpito

Sähköinen kirjanpito mahdollistaa myyntisaatavien ajantasaisen seurannan, ostolaskujen sähköisen kierrätyksen ja maksatuksen sekä nopeamman raportoinnin.

 

Ostolaskut

Ostolaskujen käsittely on sujuvaa ja laskut menevät maksuun ajallaan. Kuitit voit skannata omalla kännykälläsi ja laskut maksat vaivattomasti taloushallinnon ohjelmastasi.

Myyntilaskut

Myyntilaskujen tekeminen on helppoa ja raha kiertävät nopeasti. Tämä vähentää sitoutunutta käyttöpääoma ja näin rahat riittävät paremmin maksuihin.

Palkanlaskenta

Halutessasi tuemme työnantajakuvaasi ulkoistetulla palkanlaskentapalvelulla, joka varmistaa palkanlaskennan oikeellisuuden, viranomaisilmoitusten ajantasaisuuden ja varmistaa, että palkat tulevat maksuun aina ajallaan.

Tilinpäätös

Tilikauden lopuksi kootaan tilinpäätöslaskelmat sekä muut tarvittavat dokumentit. Tilinpäätöksen tuloksena saadaan yrityksen tulos ja taloudellinen asema. Tilinpäätöspalveluun kuuluu aina myös veroilmoituksen laadinta ja julkisten tilinpäätöstietojen rekisteröinti.

Uusille asiakkaille hyvät tarjoukset loppuvuodeksi 2023!

Laskutat helposti ja nopeasti, hoidat ostolaskut hetkessä ja voit luottaa, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut ovat aina ajan tasalla.

 • Taloushallinto
 • Kirjanpito
 • Laskutus
 • Palkanlaskenta
 • Toiminnanohjaus
 • Varasto ja tuotteet

Netvisor tarjous uusille käyttäjille! Yrityksesi saa loppuvuoden maksutta avausmaksun, pakettien kuukausimaksun (Netvisor Light, Basic, Core, Professional tai Premium -paketit), palkat ja matkat! Laskutus alkaa vasta tammikuussa 2024.

Huom. Tapahtumamaksut veloitetaan toteuman perusteella voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Taloushallinto-ohjelma PK-yrityksille. Fivaldi on kotimainen, sähköinen taloushallinnon järjestelmä. Sen avulla onnistuvat sekä perinteinen että sähköinen taloushallinto, yrityksen ja tilitoimiston saumattomassa yhteistyössä.  Yhteinen järjestelmä tehostaa tiedonkulkua, takaa tietojen nopean siirron ja vähentää manuaalista työtä.

 • Myyntilaskutus
 • Ostolaskutus
 • Kuittisovellus
 • Palkanlaskenta
 • Pankkiyhteys
 • Raportointi

Uusille sähköisille asiakkaille loppuvuosi maksutta! Laskutus alkaa tammikuussa 2024. Koskee tilauksia, jotka on tehty 1.10–31.12.2023

Yrittäjä, hukkuvatko ostolaskut sähköpostin sekaan?

Luet sähköpostin ja ajattelet palata asiaan myöhemmin.
Tuttua? Kiire työarjessa vie.

Mitäpä jos järkeistäisit laskujen toimitusta kirjanpitäjälle Fivaldi ostolaskutuksen avulla?Tässä sulle hyötyjä:

 • Ostolaskut ohjautuvat automaattisesti Fivaldiin
 • Ostolaskut ovat yhdessä paikassa ja jäävät talteen arkistoon
 • Laskut on helppo ja nopea hyväksyä ja käsitellä – verkkopankkikirjautumista ei tarvita
 • Laskut ovat aina ajan tasalla
 • Ostolaskuja ei tarvitse toimittaa paperilla
 • Tietoturvallinen valinta
 • Pääset seuraamaan taloustietoja ja raportteja suoraan järjestelmästä.

Vahvuuksiemme avulla voimme luoda yritykseesi tehokkaita ratkaisuja, jotka vievät yritystäsi uudelle tasolle

Henkilöstöhallinto, palkat ja TES

Halutessasi hoidamme koko palkkahallinnon puolestanne ja toimimme yrityksesi palkanlaskentaosastona. Vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa vain palkanlaskennan ja hoitaa muut laskennan tehtävät.

Henkilöstöhallinnon asiantunti- jamme voivat auttaa mm. TES-tulkinnoissa ja ohjaavat löytämään ratkaisun tarpeisiinne. Entä onko työsopimuksienpohjaa käyty läpi?

Sopimus-
osaaminen

Yleinen sopimusosaamisemme voi olla apunasi monissa päivit- täisissä asioissa. Hyvin hoidettu sopimuspaletti on riskienhallintaa parhaimmillaan.

Yrityksillä on paljon erilaisia so- pimuksia, joita arjessa käyttävät mm. myyjät. Näiden sopimuksien päivittäminen tai uusien tekeminen yhdessä asiantuntijan kanssa. Voit säästää pitkän pennin!

Järjestelmä
joustavuus

Keskustelemme läpi asiakkaan toiveet, tavoitteet ja ohjelmistot. Teemme ehdotuksen yritystäsi parhaiten palvelevasta ja tehok- kaimmasta kokonaisuudesta.

Voimme esim. yhdistää tuotannonohjausjärjestelmän kirjanpito-ohjelmiimme tai tarjota matka- tai ostolaskujen käsittelyyn hyviksi todettuja vaihtoehtoja.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Sähköinen kirjanpito lähtee liikkeelle oikeiden eli tarpeellisten ohjelmien valinnalla. Keskustelemme kanssasi tarpeistasi ja tulevaisuuden suunnitelmistasi, jonka jälkeen voimme ehdottaa sinulle parasta kokonaisuutta. Lue Siisonin asiakastarina asiakkuuden aloittamisesta.

Asiakkaanamme on monenlaisia asiakasyrityksiä aina teollisista yrityksistä työllistäviin palveluyrityksiin ja yksinyrittäjiin.

 Meillä on myös pitkän linjan osaamista maa- ja metsätalouden yritysten kirjanpidosta.