Oma taloustaitaja

YRITYKSELLESI

Taloushallintoalan rekrytointi

Etsittekö taloushallintoalan työntekijää kuten kirjanpitäjää, palkanlaskijaa, reskontranhoitajaa vai talousassistenttia?

Etsitkö valmista ammattilaista vai harjoittelijaa?

Taloushallinto vaatii tekijältään paljon ammatillista osaamista, oppimiskykyä ja taitoa toimia ihmisten kanssa. Me tunnemme taloushallintoalan toimintaympäristön ja testaamme hakijoiden osaamisen.

Yhteistoimintalaki, Lakiekonomit, Lakitilitoimisto, ota yhteyttä

Teemme jokaiselle valittavalle henkilölle taloushallintoalan osaamistestin eli varmistumme hakijan ammatillisesta osaamisesta ja soveltuvuudesta taloushallintoalan vaativaan työhön.

 Osaamisvaatimukset mitoitetaan tehtävään työhön ja valittavan henkilön taitotasoon eli haetaanko harjoittelijaa vai kokenutta ammattilaista. Osaamistesti sisältää konkreettisia kysymyksiä ja tehtäviä kirjanpidosta, palkanlaskennasta, reskontran hoidosta ja yleisesti taloushallinnon työtehtäviin liittyen.

Työnhakuprosessi käsittää aina mm. työnhakijan profiilin määrittelyn, työhakemusten laadinnan, haastattelut ja taloushallintoalan osaamistestit. Huolehdimme koko hakuprosessin, mutta lopullisen valintapäätöksen tekee aina työnantaja.

Henkilöstön vuokraus

Henkilöstövuokraus on toimiva ratkaisu, kun tarpeenne on tilapäinen eli tarvitsette henkilöä tasaamaan työkuormaa, sairausloman tuuraajaksi tai esimerkiksi vanhempainvapaan sijaiseksi. Henkilöstövuokrauksessa maksatte vain tehdystä työstä. Henkilöstövuokrauksessa teillä on myös mahdollisuus palkata henkilö suoraan omille palkkalistoillenne.

Ennen valintaprosessia kartoitamme tehtävässä tarvittavan henkilön profiilin ja osaamisvaatimukset. Teemme valittavalle henkilölle osaamistestin, jolla varmistamme riittävän ammatillisen osaamisen.

Henkilöstön vuokraamisessa työnjohtovastuu on vuokraavalla yrityksellä. Tarvittaessa voimme kuitenkin sopia henkilön kirjanpitoon liittyvästä ammatillisesta ohjaamisesta, josta vastaa kirjanpidon ammattilaisemme. 

 

Yhteydenotot

Suomen Lakitilitoimisto Oy

Jari Tuominen 040 569 2626

jari.tuominen@lakitilitoimisto.fi

Jutellaan!