Palvelut sinulle, saat
KIRJANPIDON lisäksi
laadukasta LAKI- JA YRITYSNEUVONTAA

Millainen on paikallinen, hyvä tilitoimisto?

Tahtotilamme on olla sinulle kommunikoiva kumppani, johon voi olla yhteydessä tarvittaessa myös kasvotusten.

Asiakkaanamme saat kiinteät laskut taloushallinnosta, sillä haluamme aidosti tehostaa ja edesauttaa toimintanne kehittymistä ja ennustettavuutta.

Koulutamme säännöllisesti asiantuntijoitamme ja jaamme osaamistamme,
jotta voimme tarjota sinulle asiantuntevimman palvelun.

Haluamme sinulle parhaat mahdolliset järjestelmät taloushallintoon, jotta saat talouden luvut pyörimään ja mahdollisimman ennustettavaan muotoon.

Tutustu myös Suomen Lakiekonomien yritysjuridiikan palveluihin.

Lakitilitoimisto, palvelut

Kirjanpito

Sähköinen kirjanpito mahdollistaa myyntisaatavien ajantasaisen seurannan, ostolaskujen sähköisen kierrätyksen ja maksatuksen sekä nopeamman raportoinnin.

 

Ostolaskut

Ostolaskujen käsittely on sujuvaa ja laskut menevät maksuun ajallaan. Kuitit voit skannata omalla kännykälläsi ja laskut maksat vaivattomasti taloushallinnon ohjelmastasi.

Myyntilaskut

Myyntilaskujen tekeminen on helppoa ja raha kiertävät nopeasti. Tämä vähentää sitoutunutta käyttöpääoma ja näin rahat riittävät paremmin maksuihin.

Palkanlaskenta

Halutessasi tuemme työnantajakuvaasi ulkoistetulla palkanlaskentapalvelulla, joka varmistaa palkanlaskennan oikeellisuuden, viranomaisilmoitusten ajantasaisuuden ja varmistaa, että palkat tulevat maksuun aina ajallaan.

Tilinpäätös

Tilikauden lopuksi kootaan tilinpäätöslaskelmat sekä muut tarvittavat dokumentit. Tilinpäätöksen tuloksena saadaan yrityksen tulos ja taloudellinen asema. Tilinpäätöspalveluun kuuluu aina myös veroilmoituksen laadinta ja julkisten tilinpäätöstietojen rekisteröinti.

Heini Salomaa, Lakitilitoimisto, taloushallinnon asiantuntija

Palvelut sinulle,
heräsikö kiinnostuksesi?

Voit lukea asiakastarinoitamme mm. Kopar Groupin järjestelmäjoustavuudesta
tai Parkanon Veden lentävästä alusta. Jos sinulla on tarve talouden kumppanille, ole meihin rohkeasti yhteydessä tai pyydä meitä soittamaan sinulle.

Asiakkaidemme mukana tulleita ohjelmia ovat mm. Mepco ja Procountor. Ymmärrämme, miten tärkeä osa taloudenhallintaa tuttu ohjelmisto voi olla.

Vahvuuksiemme avulla voimme luoda yritykseesi tehokkaita ratkaisuja, jotka vievät yritystäsi uudelle tasolle

Järjestelmä
joustavuus

Keskustelemme läpi asiakkaan toiveet, tavoitteet ja ohjelmistot. Teemme ehdotuksen yritystäsi parhaiten palvelevasta ja tehok- kaimmasta kokonaisuudesta.

Voimme esim. yhdistää tuotannonohjausjärjestelmän kirjanpito-ohjelmiimme tai tarjota matka- tai ostolaskujen käsittelyyn hyviksi todettuja vaihtoehtoja.

Henkilöstöhallinto, palkat ja TES

Halutessasi hoidamme koko palkkahallinnon puolestanne ja toimimme yrityksesi palkanlaskentaosastona. Vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa vain palkanlaskennan ja hoitaa muut laskennan tehtävät.

Henkilöstöhallinnon asiantunti- jamme voivat auttaa mm. TES-tulkinnoissa ja ohjaavat löytämään ratkaisun tarpeisiinne. Entä onko työsopimuksienpohjaa käyty läpi?

Sopimus-
osaaminen

Yleinen sopimusosaamisemme voi olla apunasi monissa päivit- täisissä asioissa. Hyvin hoidettu sopimuspaletti on riskienhallintaa parhaimmillaan.

Yrityksillä on paljon erilaisia so- pimuksia, joita arjessa käyttävät mm. myyjät. Näiden sopimuksien päivittäminen tai uusien tekeminen yhdessä asiantuntijan kanssa. Voit säästää pitkän pennin!

Konserniyhtiö Suomen Lakiekonomit Oy

Yrityskauppojen, yritysjärjestelyiden, verotuksen, yrityskehittämisen ja sopimusten asiantuntijayritys, joka toteuttaa ja kouluttaa.

Koulutustarjonnasta löydät ajankohtaista apua yrityksen sopimusten, työoikeuden, talouden sekä yrityskauppojen kanssa.

Koulutuksiin pääset mukaan koska vain.

Toteutetaan ammattitaidolla yrityskaupat, olit sitten ostamassa tai myymässä yritystä.

Ota yhteyttä ajoissa, niin suunnitellaan parhaiten tavoitteisiisi soveltuva ratkaisu. 

Vähemmän riskiä ja enemmän tulosta.
Ammattilainen auttaa sinua vähentämään ennakoimattomia sopimuksiin liittyviä vastuita ja kustannuksia sekä parantaman yrityksen taloudellisten tavoitteiden toteutumista. 

Haluatko kuulla lisää? Puhelu ei maksa mitään.

Pyydä hinta

Jutellaan!