Myynti- ja ostoreskontra
palvelumme

Ulkoista myynti- ja ostoreskontra ja varmista, että maksuliikenne sujuu

Sujuva maksuliikenne on avainasemassa yrityksen talouden lukujen seurannassa ja sen vaikutukset säteilevät moneen suuntaan. 

Myyntireskontran avulla seurataan, että yrityksen lähettämät myyntilaskut tulevat ajallaan maksetuiksi. 

Ostoreskontra helpottaa omien ostolaskujen maksatusta ja maksujen valvontaa. Voimme hyödyntää esimerkiksi Visma Fivaldin sähköistä ostolaskujen kierrätystä.

lakitilitoimisto_ kuluttajansuojalaki

Tutustu myös muihin palveluihimme

Kirjanpito

Sähköinen kirjanpito mahdollistaa myyntisaatavien ajantasaisen seurannan, ostolaskujen sähköisen kierrätyksen ja maksatuksen sekä nopeamman raportoinnin.

Ostolaskut

Ostolaskujen käsittely on sujuvaa ja laskut menevät maksuun ajallaan. Kuitit voit skannata omalla kännykälläsi ja laskut maksat vaivattomasti taloushallinnon ohjelmastasi.

Myyntilaskut

Myyntilaskujen tekeminen on helppoa ja raha kiertävät nopeasti. Tämä vähentää sitoutunutta käyttöpääoma ja näin rahat riittävät paremmin maksuihin.

Palkanlaskenta

Halutessasi tuemme työnantajakuvaasi ulkoistetulla palkanlaskentapalvelulla, joka varmistaa palkanlaskennan oikeellisuuden, viranomaisilmoitusten ajantasaisuuden ja varmistaa, että palkat tulevat maksuun aina ajallaan.

Tilinpäätös

Tilikauden lopuksi kootaan tilinpäätöslaskelmat sekä muut tarvittavat dokumentit. Tilinpäätöksen tuloksena saadaan yrityksen tulos ja taloudellinen asema. Tilinpäätöspalveluun kuuluu aina myös veroilmoituksen laadinta ja julkisten tilinpäätöstietojen rekisteröinti.

Asiakkaidemme mukana tulleita ohjelmia ovat mm. Mepco ja Procountor. Ymmärrämme, miten tärkeä osa taloudenhallintaa tuttu ohjelmisto voi olla.

Myynti- ja ostoreskontra, lakitilitoimisto, tilitoimiston vaihtaminen

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos sinusta tuntuu, että haluaisit viettää aikaasi jäisi enemmän vaikka asiakkaillesi, ulkoista osto- ja myyntilaskujen käsittely meille.

Pyydä hinta

Jutellaan!