Myynti- ja ostoreskontra
palvelumme

Ulkoista myynti- ja ostoreskontra ja varmista, että maksuliikenne sujuu

Meille voitte ulkoistaa yrityksenne osto- ja myyntireskontran hoidon. Huolehdimme, että ostolaskunne tulevat ajallaan maksuun ja vältätte turhat korko- ja huomautuskulut.

Teemme myös myyntilaskut puolestanne, huolehdimme saatavien hallinnasta, maksumuistutuksista ja perintään siirtämisestä.

Tehokas reskontran hoito nopeuttaa rahankiertoa ja vähentää sitoutunutta käyttöpääomaa. 

lakitilitoimisto_ kuluttajansuojalaki

Tutustu myös muihin palveluihimme

Kirjanpito

Sähköinen kirjanpito mahdollistaa myyntisaatavien ajantasaisen seurannan, ostolaskujen sähköisen kierrätyksen ja maksatuksen sekä nopeamman raportoinnin.

Ostolaskut

Ostolaskujen käsittely on sujuvaa ja laskut menevät maksuun ajallaan. Kuitit voit skannata omalla kännykälläsi ja laskut maksat vaivattomasti taloushallinnon ohjelmastasi.

Myyntilaskut

Myyntilaskujen tekeminen on helppoa ja raha kiertävät nopeasti. Tämä vähentää sitoutunutta käyttöpääoma ja näin rahat riittävät paremmin maksuihin.

Palkanlaskenta

Halutessasi tuemme työnantajakuvaasi ulkoistetulla palkanlaskentapalvelulla, joka varmistaa palkanlaskennan oikeellisuuden, viranomaisilmoitusten ajantasaisuuden ja varmistaa, että palkat tulevat maksuun aina ajallaan.

Tilinpäätös

Tilikauden lopuksi kootaan tilinpäätöslaskelmat sekä muut tarvittavat dokumentit. Tilinpäätöksen tuloksena saadaan yrityksen tulos ja taloudellinen asema. Tilinpäätöspalveluun kuuluu aina myös veroilmoituksen laadinta ja julkisten tilinpäätöstietojen rekisteröinti.