Asiantuntijaesittely Heini Salomaa | Lakitilitoimisto

Olen Heini ja toimin taloushallinnon asiantuntijana Suomen Lakitilitoimistossa. Minulle on kertynyt yli 15 vuoden työkokemus erilaisista taloushallinnon työtehtävistä. Olen vuosien varrella työn ohessa halunnut kehittää osaamistani erilaisilla työtä tukevilla opinnoilla, utelias luonne kun olen ja kirjanpidon maailmassa tarvitseekin jatkuvasti päivittää tietojaan ajan tasalle. Asun Tampereen Linnainmaalla, missä elän uusioperhearkea. Vapaa-aikaani vietän perheen kanssa, pidämme laskettelusta, metsäretkistä ja lautapeleistä. Harrastan lisäksi avantouintia, hiihtoa ja padelin pelaamista. Pidän konserteissa käymisestä, matkustamisesta ja luonnossa oleskelusta. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydenhoidosta, luontaishoidoista, yleisesti ihmisten hyvinvoinnista ja opiskellutkin mm. perinnehierontaa. 

"Olen toiminut tilitoimistotyön lisäksi controller-tehtävissä teollisuudessa, myöskin pääkirjanpitäjänä ja konsernilaskijan tehtävissä."
Heini Salomaa, Lakitilitoimisto taloushallinnon asiantuntija

Controller, pääkirjanpitäjä ja kansainvälistä IFRS-raportointia...

Olen toiminut tilitoimistotyön lisäksi controller-tehtävissä teollisuudessa, myöskin pääkirjanpitäjänä ja konsernilaskijan tehtävissä. Työtehtäviini on sisältynyt myös käyttöomaisuuskirjanpitoa ja kansainvälistä IFRS-raportointia. Pidän tilitoimistotyössä asiakkaiden kohtaamisesta, auttamisesta sekä työn monipuolisuudesta. Olen opiskellut muutama vuosi sitten työn ohessa Hämeen ammattikorkeakoulussa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon yrittäjyyden ja liiketoiminnan alalta, ja yrittämisen kaikenlainen kannustaminen onkin sydäntä lähellä, jotta saamme elävän ja toimivan PK-sektorin Suomessa pitämään työ- ja vientimarkkinat vetävinä. 

Ydinosaamisena teollisuuden- ja kiinteistöalojen taloushallinto

Kiinteistöalan osaamista on karttunut tili- ja isännöintitoimistoissa, ja olen opiskellut Kiinteistöalan koulutussäätiöllä Kiinkolla KPT 2-tutkinnon. Olen toiminut talousosastoilla suurissa teollisuusalan yrityksissä, joten ymmärrän valmistavan teollisuuden taloushallinnon asiat hyvin. Yrittämiseen liittyvät tärkeimmät laki- ja verotusasiat tulivat hyvin päivitetyiksi ajan tasalle, kun suoritin viime vuonna KLT-tutkinnon. Kielitaitoni on hyvä ja olen opiskellut ja tehnyt töitä kansainvälisen kaupan parissa.

Heini Salomaa, Lakitilitoimisto
"Tiimistämme löytyy hyvin monipuolista osaamista ja kokemusta, joten aina löydämme yhdessä vastaukset kysymyksiin. Töissä on todella hauskaa, töihin on aina kiva mennä ja yhdessä rakennamme prosesseja kuntoon."

Motivaatiota tuo mahdollisuus olla mukana ja vaikuttaa kasvavaan yritykseen

Monipuoliset työtehtävät ja mukavat työkaverit, joiden kesken meillä on hyvä työilmapiiri, saamme ja annamme tukea ja apua toisillemme aina mielellämme, ja yhdessä ratkaisemme eteen tulevia kysymyksiä. On mielekästä olla töissä kasvavassa yrityksessä ja olla luomassa sisäisiä kontrolleja työn laadun varmistamiseen, ja tuoda asiakkaille selkeyttä raportointiin. Tiimistämme löytyy hyvin monipuolista osaamista ja kokemusta, joten aina löydämme yhdessä vastaukset kysymyksiin. Töissä on todella hauskaa, töihin on aina kiva mennä ja yhdessä rakennamme prosesseja kuntoon. 

Heini Salomaa, Lakitilitoimisto, taloushallinnon asiantuntija
Heini Salomaa

040 124 0356
heini.salomaa@lakitilitoimisto.fi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tässä kirjoituksessa keskitytään yritysten tietoturvallisuuden perusasioihin, ennaltaehkäisyyn ja turvallisiin toimintatapoihin, miten jokaisessa yrityksessä voi parantaa oma